Hírzóna

Házvásárlást hazudott, ékszereket lopott egy tolvaj Vásárhelyen

Házvásárlást hazudott, ékszereket lopott egy tolvaj Vásárhelyen

2019. november 16., szombat
Házvásárlást hazudott, ékszereket lopott egy tolvaj Vásárhelyen

Házvásárlás ürügyén jutott be egy családi házba egy helybeli férfi Hódmezővásárhelyen, majd elvitte a tulajdonos értékeit. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A feltételezett elkövető november 11-én délután vételi szándékot színlelve csöngetett be az eladó ingatlanba a megyei jogú városban. Az idős tulajdonos készségesen bemutatta a feltételezett elkövető számára a meghirdetett házat. Eközben a nappaliba érve egy szekrényből a 31 éves férfi elvette a sértett arany nyakláncát, gyűrűjét, különböző érméit, valamint készpénzének egy részét. A tulajdonosnak egy idő után gyanússá vált az állítólagos vevő viselkedése, ezért kérdőre vonta. A férfi ekkor távozott. A sértett csak később vette észre értékei hiányát, majd bejelentést tett a rendőrségen. Az adatgyűjtés során a nyomozók néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.