Közélet

Civil napot rendez a Csongrád megyei kormányhivatal

Civil napot rendez a Csongrád megyei kormányhivatal

2019. november 20., szerda
Civil napot rendez a Csongrád megyei kormányhivatal

Fogyasztóvédelmi, környezetvédelmi, állatvédelmi, népegészségügyi és rehabilitációs témában tart szakmai előadásokat november 20-án civil szervezeteknek a kormányhivatal.

A Civil napot a hivatal kezdeményezte, hogy a hatóság és a civil szféra között szorosabb együttműködés alakuljon ki a jövőben. Minderre egy uniós forrásból megvalósult projekt, a Szolgáltató Kormányhivatal Modell program teremt lehetőséget, amelynek célja, hogy a közszolgáltatások minősége minél inkább megfeleljen az ügyfelek, - köztük a civil szféra - elvárásainak ésa törvényben meghatározottközfeladatok ellátásában hasznos segítői legyenek a civilek a hivatal munkatársainak. A civil napot dr. Juhász Tünde kormánymegbízott nyitja meg november 20-án, délelőtt 10 órakor a kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának épületében (Szeged, Derkovits fasor 7-11.).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.