Hírzóna

Arc- és orrcsontját törte osztálytársának egy szegedi diák

Arc- és orrcsontját törte osztálytársának egy szegedi diák

2019. november 15., péntek
Arc- és orrcsontját törte osztálytársának egy szegedi diák

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a diákkal szemben, aki tavaly tavasszal egy helybeli szakközépiskolában testnevelés órán többször megfenyegette, majd bántalmazta osztálytársát - közölte a vádhatóság.

A vádirat szerint a cselekménye kifejtésekor már nagykorú vádlott 2018 márciusában két alkalommal is veréssel fenyegette meg fiatalkorú osztálytársát, azért, hogy benne félelmet keltsen. Ezt követően 2018. március 7-én a vádlott és a sértett az iskolában szóváltásba keveredtek egymással, amelynek során a vádlott ököllel először hasba verte, majd a fején több alkalommal megütötte a sértettet, illetve őt lábbal is megrúgta.

A bántalmazással összefüggésben a fiatalkorú sértett arccsonttörést, valamint orrsérülést szenvedett, amelyek gyógytartama együttesen meghaladja a 8 napot.

A sértett joghatályos magánindítványt terjesztett elő az őt erőszakos cselekmények elkövetésével zaklató osztálytársával szemben, így a vádlottal szemben zaklatás vétsége, valamint súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a járási ügyészség.

A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.