Közélet

Akár zongorázhatunk is a szegedi vasútállomáson

Akár zongorázhatunk is a szegedi vasútállomáson

2019. november 28., csütörtök
Akár zongorázhatunk is a szegedi vasútállomáson

A Szeged Tarjánvárosi Szent Gellért Plébánia TÉKA Alapítványa zongorát ajándékoz a MÁV Zrt. részére azzal a céllal, hogy azon a szegedi vasútállomáson várakozó és oda érkező, zongorán játszani tudó utasok maguk és a várakozók örömére szabadon játszhassanak.

Az ünnepélyes átadásra november 29-én, pénteken 13 órakor kerül sor egy kis zenei program keretében a szegedi vasútállomáson az emelet utasforgalmi részében. A zongorát átadja Benyik György, a Tarjánvárosi Szent Gellért egyházközség plébánosa. Az átadási okmányt kézjegyével ellátja a TÉKA Alapítvány elnöke, T.Kiss László.

Az első szegedi köztéri szabad zenélés programját, a "Zenélő Szegedi Állomás" projektet támogatja Gyüdi Sándor karnagy, a Szegedi Szimfonikus Zenekar igazgatója, Zsigmond Zoltán, aSzegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Kar Zongora Tanszékének vezetője, Kerek Ferenc zongoraművész és sokan mások.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.