Közélet

Újra adventi ablak a Dugonics téren

Újra adventi ablak a Dugonics téren

2019. november 27., szerda
Újra adventi ablak a Dugonics téren

December elsejétől minden nap más-más, a napi evangéliumi szakaszból vett szót állítanak figyelmünk középpontjába. Az adventi ablaknyitásra immáron ötödik éve kerül sor.

Advent a megállás, az elcsendesedés, a lelki készülődés ideje. Érdemes alkalmat találni arra, hogy megálljunk a hétköznapi rohanás közepette, és rendet rakjunk a gondolataink között. Ebben szeretne inspirációt adni a Katolikus Ház és a Belvárosi Plébánia közös programja. Az idén ötödik alkalommal megvalósuló adventi ablaknyitás témája mindennapi kommunikációnk és szavaink köré szerveződik. Minden nap más-más, a napi evangéliumi szakaszból vett szót állítanak figyelmünk középpontjába. A szavak segítenek minket abban, hogy kifejezzük, mi lakik a bensőnkben, és egyúttal kapcsolatba lépjünk embertársainkkal.

A Katolikus Ház ablakai adventi naptárrá változnak. Minden nap más-más képes-motivációs üzenetet láthatnak a téren elhaladók. Ahogy telik az idő, minden nap eggyel több gondolatot osztunk meg adventi naptárunk segítségével. Az ablakokban elhelyezett „tablók” mellett naptárunk online is elérhető

a fogadalmitemplom.hu oldalon

. A Katolikus Ház és a Belvárosi Plébánia reméli, hogy „Adventi szavaink” hozzájárulnak ahhoz, hogy minden nap egy kicsit közelebb kerüljünk Karácsony szavakkal nehezen kifejezhető titkához és lényegéhez. (fotó:kathaz.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.