Hírzóna

Szeméremsértő ellen indult eljárás Szentesen

Szeméremsértő ellen indult eljárás Szentesen

2019. október 31., csütörtök
Szeméremsértő ellen indult eljárás Szentesen

Gyanúsítottként hallgattak ki a szentesi rendőrök egy helybeli férfit, aki a gyanú szerint több alkalommal szeméremsértő módon viselkedett egy belvárosi parkban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A Szentesi Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés szerint a férfi 2019 szeptemberében és októberében több alkalommal a Hősök erdejében kialakított futópálya melletti padon ült, és figyelte az ott lévő nőket, majd szeméremsértő módon viselkedett. A férfi ellen szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Szentesi Rendőrkapitányság munkatársai emellett az esetleges további szemtanúk jelentkezésesét is várják az üggyel kapcsolatban. A tanúk jelentkezhetnek személyesen Szentesi Rendőrkapitányságon (6600 Szentes, Kossuth utca 43.), a kapitányság e-mail-címén (ugyelet.szentesrk@csongrad.police.hu) vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.