Hírzóna

Öt szabadtéri tűzhöz riasztották a tűzoltókat a megyében

Öt szabadtéri tűzhöz riasztották a tűzoltókat a megyében

2019. október 25., péntek
Öt szabadtéri tűzhöz riasztották a tűzoltókat a megyében

Csütörtökön öt szabadtéri tűzesetről érkezett lakossági bejelentés a szegedi főügyeletre - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Szeged környékén és Csongrád-Bokros területén csaptak fel a lángok. A tűzoltókat a délutáni órákban riasztották, főként Szeged külterületén égett a kiszáradt aljnövényzet. A Téli kikötő út végén öt hektáron égett az avar és a nádas, a Szövetség utca végén pedig fél hektáron területen pusztítottak a lángok. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók fojtották el. Csongrád-Bokros mellett délután kettő órakor csaptak fel a lángok, összesen négy hektáron égett az aljnövényzet. A szegedi főügyelet a csongrádi, a kiskunfélegyházi és a szentesi hivatásos tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberét riasztotta a helyszínre. Az egységek körülhatárolták a tüzet, majd több vízsugárral megakadályozták a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.