Politika

Kósa Lajos: Botka László kész befogadni a migránsokat

Kósa Lajos: Botka László kész befogadni a migránsokat

2019. október 12., szombat
Kósa Lajos: Botka László kész befogadni a migránsokat

„Maga Martin Schulz mondta Szegedről, hogy a Botka vezette város kész befogadni migránsokat, a polgármester ezt nem cáfolta. Jobb az óvatosság, a farkas a kertek alatt jár”- mondta a Magyar Hírlapnak adott interjújában

Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke.

Kósa Lajos kifejtette

,

azt szeretné, hogy mindenki menjen el, és szavazzon az alkalmas jelöltekre. A részvételi arány szerinte nagyjából az európai parlamenti választáshoz hasonlóan fog alakulni. Rámutatott, akkor az volt a tét, hogy megvédjük-e az országunkat vagy sem, hogy mi dönthessük el, hogy kit engedünk be és kit nem. Úgy véli, hogy a mostani választásnak is van egy hasonló tétje, erre olaszországi példát említett. „Az olasz baloldal Salvini alatt úgy próbálta meg feltörni az olasz határzárat, hogy behívta a baloldali polgármesterek által irányított városokba a migránsokat.

Ez Magyarországon is előfordulhat, hiszen maga Martin Schulz, a korábbi baloldali EP-elnök mondta Szegedről, hogy úgy tudja, a Botka vezette város kész befogadni migránsokat. Botka László szegedi polgármester ezt nem cáfolta. Jobb az óvatosság, a farkas a kertek alatt jár, ne nyissunk neki kaput.”

– fogalmazott Kósa. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.