Hírzóna

Kormányablakban fenyegetőzött egy férfi Szegeden

Kormányablakban fenyegetőzött egy férfi Szegeden

2019. október 15., kedd
Kormányablakban fenyegetőzött egy férfi Szegeden

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfival szemben, aki idén tavasszal egy kormányablakban dolgozó ügyintézőt fenyegetett meg életveszélyesen - közölte a vádhatóság.

A vádirat szerint a vádlott idén március 14. napján 11 órakor jelent meg az egyik szegedi bevásárlóközpontban levő kormányablaknál gépjármű ügyintézés céljából.

Az ügyintéző tájékoztatta a vádlottat, hogy a gépjármű első magyarországi forgalomba helyezésére okirati hiányosságok miatt nincs lehetőség. A vádlott ekkor távozott, majd egy fél óra múlva visszatért és sértegetni kezdte az ügyintézőt.

A sértett közölte a vádlottal, hogy az általa átadott okiratok miatt feljelentést kell tennie a rendőrségen, mire a vádlott bemutatkozott a sértettnek, majd félelemkeltés céljából megfenyegette őt életének kioltására, valamint végtagjainak eltörésére utaló kijelentésekkel. Közölte azt is, hogy megvárja a parkolóban. A fenyegetéseket követően a vádlott távozott a kormányablakból, majd a sértett joghatályos magánindítványt terjesztett elő a vádlott megbüntetésére.

A járási ügyészség a vádlottat zaklatás vétségével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.