Hírzóna

Kocsmában garázdálkodott egy csongrádi fiatal

Kocsmában garázdálkodott egy csongrádi fiatal

2019. október 7., hétfő
Kocsmában garázdálkodott egy csongrádi fiatal

A Csongrádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a fiatallal szemben, aki egy helyi szórakozóhelyen garázdálkodott. Eljárás indult ellene - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A feltételezett elkövető július 13-án 20 óra 30 perc körül tért be a város egyik vendéglátóhelyére. Fogyasztani szeretett volna, de a személyzet közölte, hogy zártkörű rendezvényt tartanak, ezért nem szolgálják ki. Ezt követően a férfi hangoskodni kezdett, majd távozás közben kiütött egy ablakot is. A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították, majd gyanúsítottként kihallgatták a fiatalt. Ellene garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.    

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.