Hírzóna

Kiszelly Zoltán lesz a szegedi Civil Akadémia vendége

Kiszelly Zoltán lesz a szegedi Civil Akadémia vendége

2019. október 4., péntek
Kiszelly Zoltán lesz a szegedi Civil Akadémia vendége

A változás szele címmel rendez Szegeden kihelyezett Civil Akadémiát a Civil Összefogás Fórum a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és a Szellemi Honvédők közössége október 4-én, pénteken.

A fórum vendége Kiszelly Zoltán politológus, a meghívott előadó Sunyovszky Sylvia Jászai Mari-díjas érdemes művész, az est házigazdája Szabó Anett médiaszakember. A beszélgetésre a Gál Ferenc Főiskola Klebelsberg termében kerül sor 18 órától, kapunyitás 17.30-tól. Hosszú idő után most már Szegeden is megalakult a Civil Összefogás Fórum helyi CÖF-szervezete, amely szerint „talán elérkezett az idő, és a szegedi polgárok megelégelték végre Botka botrányt botrányra halmozó tevékenységét". Budapesten nagy sikerrel, telt házakkal zajlottak a Civil Akadémia rendezvényei - mondta elCsizmadia László, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány alapítója. "Ezt most már vidékre is kihelyeztük, és több nagyvárosban is van Civil Akadémiánk" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.