Közlekedés

Kedd reggeltől nem jár a 3-as és a 4-es villamos

Kedd reggeltől nem jár a 3-as és a 4-es villamos

2019. október 28., hétfő
Kedd reggeltől nem jár a 3-as és a 4-es villamos

Kedd reggeltől szerda estig a Tisza Lajos krt. Mérey utca és Dugonics tér közötti szakaszán a közös közösségi közlekedési sávban aszfaltburkolat-javítási munkákat végeznek, amelyek érintik a 3-as, a 3F-es, a 4-es villamos vonalat, a 8-as és a 10-es jelzésű trolibusz vonalait, valamint a Volánbusz Zrt. 20-as, 24-es, 32-es, 74-es, 76-os, 76Y-os járatait is – közölte a Szegedi Közlekedési Társaság (SZKT).

A munkálatok ideje alatt Tarján vá. – Anna-kút között villamosok, Anna-kút – Vadaspark/Kecskés között villamospótló autóbuszok, valamint Vadaspark – Fonógyári út között szintén villamosok közlekednek. A 3-3F-es jelzésű, valamint a 4-es jelzésű villamosok és villamospótló autóbuszok közötti átszállási kapcsolatot az Anna-kút (Tisza Lajos krt.), illetve az Anna-kút (Kálvin tér) megállóhelyeken biztosít a közlekedési társaság. A 3F-es jelzésű villamosok és a 3-3F jelzésű villamospótló autóbuszok közötti átszállási kapcsolatot a Vadaspark villamos megállóhelyen, illetve a Vadaspark (Textilgyári út) autóbusz megállóhelyen biztosítanak. „A járatok közötti átszálláskor (a 3/3F/4-es vonali villamosok és a villamospótló autóbuszok között) az előre váltott, és a járművezetőnél vásárolt menetjegyek a vonal teljes hosszában történő utazásra érvényesek. Az átszállások után a jegy másik felét is érvényesíteni kell. A vágányzárhoz kapcsolódóan a villamospótló autóbuszok, valamint a 8-as és 10-es trolibuszok Anna-kút irányban a Dugonics tér (Tisza Lajos krt.) megállóhelyet, valamint a Tisza Lajos krt. (Károlyi utca) megállóhelyet nem érintik” – olvasható a közleményben. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.