Közélet

Baj van? Nagyüzemben folyik a hírhamisítás Botka László lakájmédiájában

Baj van? Nagyüzemben folyik a hírhamisítás Botka László lakájmédiájában

2019. október 3., csütörtök
Baj van? Nagyüzemben folyik a hírhamisítás Botka László lakájmédiájában

Ilyet még nem láttunk, de nem is fogunk!

Volt ugye

ez a Tápai Péter-sajtótájékoztató ma

, ahol a szegedi Fidesz alelnöke felszólította Botka Lászlót, hogy hagyja békén a szegedi gyerekeket. Erre azért volt szükség - ismertette Tápai -, mert

Botka választási plakátjainak célpontjai az általános iskolák és játszóterek

, de már trolibusznak is

beszervezték örülni a gyerekeket

. Vagyis

Botka úgy használja fel a gyerekeket politikai kampányában, hogy arról a szülők nem is tudnak!

Ezt a sajtótájékoztatót sikerült úgy megírnia Botka László emberének az önkormányzati lakájmédiában, mintha az Nemesi Pálról szólt volna, ráadásul még betettek a cikkbe pár olyan fotót is, amin gyerekek vannak a szüleikkel Nemesi családi piknikjén. Nyílt, ostoba és gyalázatos hírhamisítás helyett nem lett volna egyszerűbb elnézést kérni?

UPDATE:Hazudott, mehet a bíróságra Botka propagandistája

Érezhető szakmai és lelkiismereti gátlások nélkül szokott hazudozni a havonta több százezer forintba kerülő Garai Szakács László, akinek a fizetését a szegediek állják! Szakácsa szintén közpénzen működő önkormányzati lakájmédiában szokott hazudozni. Addig jár a korsó a kútra, ameddig el nem törik -

üzenték már neki

, de most el is törött. Garai ugyanis annyit hazudozott már, hogy most mehet a bíróságra. Ezt Tápai Péter közölte, miután megkérdeztük, hogy mit szól a brutális hírhamisításhoz. - Közszereplő vagyok, a kritikát tűrnöm kell. Az viszont elfogadhatatlan, hogy nyílt színen hírt hamisít és hazudozik rólam Botka hű embere.Ezt a nyílt hírhamisítást nem vagyok köteles tűrni, ezért az önkormányzati lakájmédiát, illetve Garai Szakács Lászlót magánvádas eljárásban is beperelem, ahogyan eddig is megtettem a korábbi hazugságaik miatt: ennek első tárgyalási napja pont hétfőn lesz - mondta az alelnök.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.