Sport

"Vágóhídon" sikerült nyernie a MOL-Pick Szegednek

"Vágóhídon" sikerült nyernie a MOL-Pick Szegednek

2019. szeptember 26., csütörtök
"Vágóhídon" sikerült nyernie a MOL-Pick Szegednek

Kemény, három piros lapos mérkőzésen nyert 28-34-re a MOL-Pick Szeged Tatabányán a férfi kézilabda NB I-ben szerdán. Bodó Richárd szerint ütötték verték őket.

A szegediek átlövője elmondta, a tatabányaiak mindig kemény ellenfélnek számítanak, ám most különösen durván játszottak.

"Nagyon keményen tudnak védekezni, ütnek-vernek, ha úgy érzik, hogy az kell. Mintha egy vágóhídra jöttünk volna, ez olyan érzés volt. De bírtuk. Mi is próbáltunk adni, de a legfontosabb a két megszerzett pont" – nyilatkozta Bodó az M4 Sportnak a mérkőzés után.

A három pirosból kettőt a Tatabánya játékosainak osztottak ki, illetve kiállították Bánhidi Bencét, a szegediek beállóját.

Bodó Richárd itt még a Barcelona ellen tört kapura. Fotó: Kovács Ferenc

A hazaiaktól Juhász Ádám és Győri Mátyás hiányzott sérülés miatt, ezért kényszerűségből Balogh Zsolt és Borzas Uros játszott irányítót. A vendégek Stefan Sigurmannsson, Mario Sostaric és Alen Blazevic játékára nem számíthattak. A Tatabánya a hatodik percben, négy kapott gól után volt először eredményes, ráadásul az első félidő közepén a játékvezetők a videobíró használata után súlyos szabálytalanság miatt kizárták Vladimir Vranjest. Eleinte a házigazdák védekezése és a támadójátéka sem volt kellően hatékony, de amikor lendületbe jöttek, Ancsin Gábor vezérletével sikerült némileg felzárkózniuk. A második félidőben magabiztosan őrizte előnyét a Szeged, ennek ellenére feszült volt a légkör a pályán, Bánhidi Bence és Sipos Adrián is piros lapot kapott. A mezőny legeredményesebb játékosa a dunántúliak jobbátlövője, Ancsin Gábor volt kilenc góllal, a csongrádiak szerb jobbszélsője, Bogdan Radivojevic hétszer volt eredményes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.