Közélet

Új irodát avatott Makón Nemesi Pál, a megyei iparkamara elnöke

Új irodát avatott Makón Nemesi Pál, a megyei iparkamara elnöke

2019. szeptember 3., kedd
Új irodát avatott Makón Nemesi Pál, a megyei iparkamara elnöke

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hétfőn képviseleti irodát nyitott a makói Deák Ferenc utcában - számolt be a Rádió7.

A létesítményt Farkas Éva Erzsébet polgármester, Donáth Roland, a kamara térségi szervezetének elnöke és Nemesi Pál adta át. A megyei kamara elnöke a rádiónak elmondta: a makói irodában a helyi vállalkozók szinte minden szolgáltatást megkapnak, így nem kell Szegedre utazniuk, ha ügyet akarnak intézni. A kamara 2019-et a robotika évének nyilvánította, vagyis azt a célt tűzték ki, hogy minél innovatívabbak lehessenek a megyei vállalkozások. Nemesi Pál kiemelte: a magyar vállalkozások tőke szempontjából nem olyan erősek, mint európai társaik. Ezért kiemelten kezelik azt, hogy minél több forrás álljon a rendelkezésükre. A Széchenyi-kártya egyre népszerűbb, egyre több magyar mikro- és kivállalkozás is igénybe veszi, hogy fejlődni tudjon. A kormány által biztosított lehetőségen túl a megyei kamarának is van saját pénzügyi alapja, mely szintén a helyi vállalkozások rendelkezésére áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.