Hírzóna

Trükkös külföldi sofőr bukott le Kiszomboron

Trükkös külföldi sofőr bukott le Kiszomboron

2019. szeptember 5., csütörtök
Trükkös külföldi sofőr bukott le Kiszomboron

Egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy külföldi nővel szemben, aki az általa vezetett személyautóra egy másik jármű rendszámát szerelte fel.

28 éves gyanúsított szeptember 1-jén 12 óra 30 perc körül jelentkezett kilépésre a kiszombori közúti határátkelőhelyen egy BMW 520 D típusú személyautó vezetőjeként. Az ellenőrzés megállapította, hogy az átadott forgalmi engedélyt, valamint az autón lévő rendszámtáblákat egy külföldön forgalomban lévő ugyanolyan járműhöz adták ki. Az egyenruhások lefoglalták a rendszámtáblákat és a forgalmi engedélyt. A makói rendőrök a jármű vezetőjét gyanúsítottként kihallgatták. A nő elmondta, a kocsit Németországban egy árverésen vette. A tréleren történő hazaszállíttatást már drágának vélte, ezért a saját autójához tartozó rendszámtáblákat szerelte rá az újra. Ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.