Hírzóna

Tárcatolvajt keresnek a szegedi zsaruk - videó!

Tárcatolvajt keresnek a szegedi zsaruk - videó!

2019. szeptember 29., vasárnap
Tárcatolvajt keresnek a szegedi zsaruk - videó!

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy pénztárcát tulajdonított el a városban.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint a feltételezett elkövető július 23-án 15 óra és 15 óra 20 perc között Szegeden, a Károlyi utcán található áruház előtti lépcsősoron vette ki a pénztárcát a sértett vállán lévő táskából. A biztonsági kamera felvételt készített a gyanúsítottról. https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=HcZHrxnEst4 A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62/562-400-as hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanúzöldszámán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.