Közélet

Tápai: Nem Botka miatt szép és élhető Szeged, hanem annak ellenére

Tápai: Nem Botka miatt szép és élhető Szeged, hanem annak ellenére

2019. szeptember 3., kedd
Tápai: Nem Botka miatt szép és élhető Szeged, hanem annak ellenére

Nem Botka László miatt szép és élhető Szeged, hanem annak ellenére- fogalmazott a vele készült interjúban a Hír TV-ben Tápai Péter, a Fidesz szegedi alelnöke.

Mint mondta, alapjait elődeink tették le, azok, akik egyrészt újjáépítették az árvíz után a várost. Adtak neki egy olyan városszerkezetet és városképet, ami ma az értéke, turisztikai vonzereje Szegednek - hangsúlyozta a politikus, aki szerint a városfejlesztés fő irányvonalait 2002-ben a jobboldali kormány vázolta. A Hír TV Magyarország élőben című műsorában Földi-Kovács Andrea vendége volt Tápai Péter, a Fidesz szegedi helyi szervezetének alelnöke, szóvivője, akit a műsorvezető kérdezett a dél-alföldi megyeszékhelyen történő eseményekről, az önkormányzati választások és a kampány kapcsán felszínre kerülő furcsa jelenségekről, megnyilvánulásokról. Íme a beszélgetés: https://www.youtube.com/watch?v=b1QKRXMnb_4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1qG03u7kHeF17atfyxTDM5yPWpm5FIx6icG9Jr62JrMeou_wRKcrFAmFk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.