Sport

Sportmenü: indul a Pick BL-szezonja

Sportmenü: indul a Pick BL-szezonja

2019. szeptember 13., péntek
Sportmenü: indul a Pick BL-szezonja

A Barcelona ellen kezd szombaton a Pick a BL-ben, vasárnap avatja fel a Szent Gellért Fórumot a Szeged-Csanád GA, csúcsrangadó vár az SZVSE-re.

Kézilabda:

A MOL-Pick Szeged szombaton megkezdi szereplését a Bajnokok Ligája idei kiírásában. Juan Carlos Pastor csapata a Barcelonát látja vendégül az Újszegedi Sportcsarnokban.

VELUX EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája, csoportkör 1. forduló

szeptember 14., szombat 17.30

MOL-Pick Szeged – FC Barcelona Lassa

A PC Trade Szeged női kézilabdacsapata a Dunakeszi vendégekét kezdi az idei szezont.

Kézilabda NB I/B női felnőtt-Kelet

szeptember 14., szombat, 16.00

VS Dunakeszi – PC Trade Szeged

Labdarúgás:

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia hat év elteltével ismét pályaválasztóként játszik Szegeden. Joao Janeiro csapata a Csákvár ellen lép először pályára a Szent Gellért Fórumban.

Merkantil Bank Liga NB II. 8. forduló

szeptember 15., vasárnap 18.00

Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Aqvital FC Csákvár

Csúcsrangadót rendeznek a Csongrád Megyei I. osztály hétvégi fordulójában: a százszázalékos Makó a még szintén hibátlan SZVSE-t látja vendégül. Az UTC a címvédő Algyő vendége lesz szombaton.

Csongrád Megyei I. osztály, 5. forduló

szeptember 14., szombat, 16.30 Makó FC – Szegedi VSE Zsombó SE – ESK Kiskundorozsma Algyő SK – Ujszegedi TC Hódmezővásárhelyi FC – Tiszasziget SE Székkutas TC - Foliaplast-Bordány SK Röszke SK – Mórahalom VSE Csongrád-Kunság Aszfalt - Szentesi Kinizsi A St. Mihály a Balástya vendége lesz, az FK Szeged Vásárhelyre utazik a megyei másodosztály hétvégi fordulójában.

Csongrád Megyei II. osztály, 5. forduló

szeptember 14., szombat, 16.30 KSE Balástya - St. Mihály FC szeptember 15., vasárnap 16.30 Szegedi VSE II. – Mártély SK Hódmezővásárhelyi FC II. - FK 1899 Szeged A Gyálarét Kiszomboron vendégeskedik szombaton, míg a Pázsit a Csanádpalotát fogadja a Megye III-ban.

Csongrád Megyei III. osztály, 5. forduló

szeptember 14., szombat, 16.30

Kiszombor KSK – Gyálarét-LS 2015

szeptember 15., vasárnap, 16.30

Szegedi Pázsit SE – Csanádpalota FC Szegedi rangadót rendeznek vasárnap a Megye IV. Tisza-Maros csoportban.

Csongrád Megyei IV. osztály, Tisza-Maros csoport, 4. forduló

szeptember 15., vasárnap 13.30 Nagylak FC – Kecskési SE szeptember 15., vasárnap 16.30 Szőregi RSE - Móravárosi Kinizsi Az UTC fakó Domaszékre látogat, a Kiskundorozsma második csapata a Törmörkény II-vel meccsel vasárnap a Megye IV. Homokhát csoportjában.

Csongrád Megyei IV. osztály, Homokhát csoport, 4. forduló

szeptember 15., vasárnap, 16.30 Domaszék SE – Ujszegedi TC II. ESK Kiskundorozsma II. – Tömörkény KSE II.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.