Közélet

Nemcsak tolvajok, hajléktalanok is besurrannak a tarjáni lépcsőházakba

Nemcsak tolvajok, hajléktalanok is besurrannak a tarjáni lépcsőházakba

2019. szeptember 17., kedd
Nemcsak tolvajok, hajléktalanok is besurrannak a tarjáni lépcsőházakba

Hétfőn beszámoltunk róla, hogy besurranó tolvajok ólálkodnak a Csillag tér környékén. Cikkünk hatására egyik olvasónk felhívta rá a figyelmünket, hogy nemcsak tolvajok, hanem hajléktalanok is olykor cseles módon próbálnak beosonni a lépcsőházakba.

- Csengetett valaki a kaputelefonon és szesztől bódult hangon azt a nevet mondta, ami ki van írva a kapucsengőnkre, majd azt próbálta kifejteni, hogy ő valójában a szomszéd és kizárta magát a lakásból, ezért engedjem be. Természetesen letettem a telefont, de valaki bedőlhetett a trükknek, mert reggel arra lettem figyelmes, hogy két hajléktalan szunyókál a lépcsőházban – mesélte nekünk B. Bence, aki a Csillag téren lakik. Bence szerint a hideg beköszöntével gyakoribbá válhat ez a jelenség. - Sajnálom őket, nyilván mindent megpróbálnak, hogy átvészeljék a nagy hidegeket, de nekem vannak fenntartásaim azzal kapcsolatban, hogy idegenek alszanak a lépcsőházban. Szerencsére múltkor nem hagytak nagy felfordulást maguk után, de semmi nem garantálja, hogy legközelebb ne így történne – zárta sorait. (Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.