Közlekedés

Munkálatok kezdődnek a Bertalan híd újszegedi felhajtó ágán

Munkálatok kezdődnek a Bertalan híd újszegedi felhajtó ágán

2019. szeptember 4., szerda
Munkálatok kezdődnek a Bertalan híd újszegedi felhajtó ágán

A szegedi Bertalan hídon szeptember 9-én, hétfőn az újszegedi felhajtó ágon elkezdődik a híd dilatációs szerkezetének javítása. A munkálatok várhatóan négy hetet vesznek igénybe, ezalatt az érintett oldal két forgalmi sávját lezárják a szakemberek.

A zavartalan közlekedés érdekében a munkálatok hétfőn a reggeli csúcsidőszak után, 7:30-kor kezdődnek. Az érintett oldalon mindkét irányban egy sávon haladhat a forgalom 30 km/órás sebességkorlátozás mellett. A munkálatok ideje alatt a közlekedők türelmét kéri a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál, a

www.utinform.hu

weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.