Politika

Mitől fél ennyire Botka László, hogy pártja helyett egyesület mögé bújik a választáson?

Mitől fél ennyire Botka László, hogy pártja helyett egyesület mögé bújik a választáson?

2019. szeptember 5., csütörtök
Mitől fél ennyire Botka László, hogy pártja helyett egyesület mögé bújik a választáson?

Szinte eldugják a ballliberális pártok logóit, amelyek a szegedi kényszerszövetség mögött állnak. De mitől tart az MSZP-s, újrázni próbáló polgármester egy olyan városban, amely „a baloldal utolsó bástyája”?

A legutóbbi EP választáson teljesen leégtek a baloldali pártok, alig pár százaléknyi szavazatot sikerült begyűjteniük.Szegeden történelmi mélypontra zuhantak, korábbi cikkünkben

megmutattuk a tényeket, miszerint alig 15%-nyi baloldali szavazó lehet már csak a városban.

A megújult jobboldal tarolt a választáson Szegeden, az új szegedi Fidesz egymagában több voksot kapott, mint a helyi MSZP és DK együttvéve.

Talán ezért, talán az egyre inkább súlytalanná váló, elaprózódó baloldal miatt

rejtegethetik Szegeden is a balliberális pártok logóit, és inkább civilnek látszó egyesület mögé rejtőznek el az MSZP-s, DK-s, Jobbikos, és Momentumos delegáltak, párttagok, potentátok.

Az mindenesetre érdekes, hogy abban a városban, ahol büszkék arra Botka László szavazói, hogy ez a „baloldal utolsó bástyája”, és semmilyen program nem érdekli őket, csak az, hogy „

bukjon Orbán

”; miért rejtegetik ennyire a balliberális pártokat és rejtőznek el inkább el a „civilség” mögé.

Egyesület mögé bújtak a baloldali pártok Szegeden!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.