Közélet

Leszakadt a vakolat a szentesi elitgimnáziumban

Leszakadt a vakolat a szentesi elitgimnáziumban

2019. szeptember 27., péntek
Leszakadt a vakolat a szentesi elitgimnáziumban

Leszakadt a mennyezet a drámatagozatáról híres szentesi Horváth Mihály Gimnáziumban csütörtökön - írja az Index.A lap iskolát ismerő forrása szerint a leszakadt, durván másfél négyzetméteres vakolatdarab éppSzekeres Adrien énekesnő tablója mellől hiányzik.

A portál szerint nem ez az első ilyen eset az iskolában. Egy névtelenséget kérő olvasó úgy véli, hogy a régóta rossz állapotban lévő épület számos pontján lehetne fotókat készíteni a potyogó vakolatról. A lap forrása ehhez azt is hozzátette: az iskola tetőszerkezetét épp most cserélik, korábban éveken keresztül ideiglenes oszlopok tartották egy terem mennyezetét, hogy rá ne szakadjon a diákokra. Telefonon megkeresték a Horváth Mihály Gimnáziumot, ahol elismerték, hogy tegnap az iskola egy pontján leszakadt a vakolat. Arra azonban csak a gimnázium igazgatójának lenne felhatalmazása, hogy tájékoztasson a kár mértékéről, az iskola épületének műszaki állapotáról és arról, hogy mennyire veszélyes a jelenlegi helyzet a diákokra, illetve az iskolában dolgozókra nézve.

(A kiemelt kép olvasói fotó)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.