Közélet

Ismét rágalmazással vádolják Márki-Zay Pétert

Ismét rágalmazással vádolják Márki-Zay Pétert

2019. szeptember 6., péntek
Ismét rágalmazással vádolják Márki-Zay Pétert

Ismét rágalmazással vádolják Márki-Zay Pétert. Ezúttal Lázár János országgyűlési képviselő fordult a bírósághoz jogorvoslatért, mert véleménye szerint Hódmezővásárhely polgármestere a Szeviép-ügy kapcsán korrupcióval vádolta - írja a Délmagyar.

A lap cikkéből kiderül, hogya Hódmezővásárhelyi Járási Bíróságon békítő tárgyalást tartottak, ahol a bíróság megpróbálja a feleket kiékíteni. Ez végül nem történt meg – mondta Kriveczky György, Lázár János jogi képviselője a tárgyalás után. – A feljelentésünkben foglaltakat változatlanul tartjuk. Az álláspontom az, hogy Márki-Zay Péter megrágalmazta Lázár Jánost. Ezért jogi elégtételt kérünk. A békítésen Márki-Zay Péter elismerte, beismerte, hogy a rágalmazó kijelentéseket ő tette. Arra hivatkozott, hogy ezzel nem sértett törvényt. Ezzel ellentétben a mi álláspontunk az, hogy a súlyos, a világhálón nagy nyilvánosság előtt megjelent kijelentéseivel súlyosan megrágalmazta ügyfelemet, amiért büntetést érdemel – közölte az ügyvéd. Kriveczky György megemlítette, a bíróság hosszú szünetet rendelt el a tárgyalásom, mert a vádlott jogi képviselője azt mondta, hogy nem kapta meg a feljelentést a bíróságtól. Az ügyvédtől úgy értesültünk, hogy elektronikusan megkapta. Szerinte ezzel halasztást akartak elérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.