Közélet

Egyéves fennállását ünnepli a szegedi "kolostor" coworking iroda

Egyéves fennállását ünnepli a szegedi "kolostor" coworking iroda

2019. szeptember 19., csütörtök
Egyéves fennállását ünnepli a szegedi "kolostor" coworking iroda

Egy éve nyitotta meg kapuit a szegedi székhelyű Door Office közösségi irodája a 450 éves Mátyás téri Ferences rendházban. A különleges helyen működő coworking iroda jelenleg az egyetlen olyan tér, amely helyet biztosít a városban mindazok számára, akik online végzik munkájukat és kávézók helyett irodai környezetben szeretnének dolgozni.

Az elmúlt egy esztendőben változatos programokkal igyekezett a Door csapata fenntartani a jó hangulatot az irodát használók körében, ennek fényében kerül megrendezésre az iroda első éves fennállásának megünneplése, amelyre szeptember 21-én, szombaton kerül sor.

Számtalan programmal készülnek az alapító tagok: az irodában egyedülálló módon retroszámítógépekből álló kiállítást lehet megtekinteni, sőt, bárki ki is próbálhatja őket és újra elmerülhet a múlt század számítógépes játékaiban. Emellett kiemelt hangsúlyt kap a nem mindennapos környezet is, vagyis a Ferences rendház és annak története. A látogatók kolostor körbevezetésen vehetnek részt, amelynek során az érdeklődőket elkalauzolják a múlt század rejtelmeibe és a rendházban élő szerzetesek életébe. Az eseménydús napot kerti sütögetéssel és az egyéves fennállást szimbolizáló tortával koronázzák meg, amit a rendházhoz tartozó gyógynövényes kertben rendeznek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.