Közélet

Bárki szabadon kipróbálhatja Vásárhelyen az elektromos rollert

Bárki szabadon kipróbálhatja Vásárhelyen az elektromos rollert

2019. szeptember 9., hétfő
Bárki szabadon kipróbálhatja Vásárhelyen az elektromos rollert

Grezsa István, Hódmezővásárhely polgármesterjelöltje hivatalos közösségi oldalán osztotta meg, hogy ezentúl bárki, szabadon kipróbálhatja az új közösségi járművet, amellyel Európa egyik legolcsóbban működő elektromosroller-szolgáltatását kívánja elindítani a városban.

A polgármesterjelölt reményei szerint Hódmezővásárhely az elektromos rollerek működtetésének egy igazán széles lehetőségévé és tárházává nőheti ki magát a jövőben, a megfelelő beruházások és fejlesztések kíséretében. Az alábbi, közösségi felületén megosztott videóban kiemeli, hogy mindez egy környezetbarát, közlekedést színesítő eszköz, amelynek remek párja lehet a tram-train.

Az érdeklődőknek már azonban most lehetőségük nyílik kipróbálni ezeket az elektromos rollereket, méghozzá Grezsa István polgármesterjelölti irodájában, amely a Szent Antal utcában található.

(Forrás: Promenad.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.