Közélet

Autókat ajándékozott a rendőrség a csongrádi polgárőrök számára

Autókat ajándékozott a rendőrség a csongrádi polgárőrök számára

2019. szeptember 25., szerda
Autókat ajándékozott a rendőrség a csongrádi polgárőrök számára

Korábban a rendőrségnél lévő szolgálati gépkocsikat, a jövőben a polgárőrség hasznosítja feladatai ellátásához - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

Dakos József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány 18 gépkocsitadott át Bács-Kiskun-, Borsod-Abaúj-Zemplén-, Jász-Nagykun-Szolnok-, Heves- és Csongrád megye polgárőreinek szeptember 25-én. A korábbi rendőrségi szolgálati járműveket a közelmúltban újak váltották ki. A jelenleg is jó műszaki állapotban lévő Seat Cordoba és Opel Astra típusú autók ezentúl a polgárőrök szolgálati feladatainak végrehajtását segítik majd. A rendőrség számára fontos, hogy az egyik legfőbb stratégiai partnerének munkáját lehetőségei szerint segítse, ennek szellemében történt az adományozás.Aszolgálatellátáshoz elengedhetetlen munkaeszközök átvételekor Batiz István, a Csongrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke köszönetét fejezte ki a rendőrség támogatásáért, és hangsúlyozta ennek kiemelkedő jelentőségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.