Közélet

Új választási irodában várja a vásárhelyieket Grezsa István polgármesterjelölt

Új választási irodában várja a vásárhelyieket Grezsa István polgármesterjelölt

2019. augusztus 6., kedd
Új választási irodában várja a vásárhelyieket Grezsa István polgármesterjelölt

Új választási irodájába várja néhány napon belül a programja iránt érdeklődőket Hódmezővásárhelyen, a Szent Antal utcában Grezsa István - számolt be a Rádió7.

A polgármesterjelölt a rádiónak elmondta, addig is személyesen járja az utcákat, hogy megismertesse a helyi kórházról szóló konzultációját. A találkozásairól úgy fogalmazott, jól eső érzés, hogy a közösségi média rendkívül agresszív és alacsony színvonalú világával szemben – benyomásai alapján – azok is, akik nem támogatják elképzeléseit, mindig kulturáltan foglalnak állást. Mint mondta, tapasztalatai szerint oldaltól függetlenül mindenki úgy látja, ez a másfél éves békétlenség nem vihető tovább. Úgy vélte, az októberi választások legnagyobb eredménye az volna, ha egyetértés születne, és szerinte ennek egyik közös pontja lehetne a város kórházának fejlesztése, ezért is indított erről konzultációt. – Az interneten, a honlapomon ez kitölthető online és néhány napon belül megnyílik saját választási irodám, amelynek berendezése most zajlik és október végéig fog működni. Onnantól kezdve velem is egyszerűen lehet találkozni, illetve munkatársaim fogadják a kitöltött kérdőíveket – fogalmazott Grezsa István.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.