Közélet

Torlódás alakult ki a Csongrád megyei határátkelőhelyeken

Torlódás alakult ki a Csongrád megyei határátkelőhelyeken

2019. augusztus 3., szombat
Torlódás alakult ki a Csongrád megyei határátkelőhelyeken

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralók miatt torlódás alakult ki több Csongrád megyei határátkelőhelyen szombat délelőtt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia elmondta, a teljes kapacitással üzemelő röszkei autópálya-határátkelőhelyen a személygépkocsiknak mindkét irányban három-, az autóbuszoknak egyórás a várakozás. Az ásotthalmi közúti határátkelőhelyen kifelé két-, befelé egyórás sorra számíthatnak az utazók, a röszkei közúti határátkelőhelyen egy-egyórás a sor mindkét irányban. Szintén egyórás a várakozás a Csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen a kilépő és a belépő oldalon is - tudatta a százados. A gyorsabb határátlépés érdekében az utazók Szerbia felé választhatják a kisebb átkelőket, ahol nincs érdemi várakozás. A Románia felé tartóknak érdemes a nagylaki vagy a kiszombori átkelő felé kerülniük - javasolta a szóvivő. A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal határinfó rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.