Hírzóna

Tini lovasított meg egy autót Mindszenten

Tini lovasított meg egy autót Mindszenten

2019. augusztus 6., kedd
Tini lovasított meg egy autót Mindszenten

A hódmezővásárhelyi nyomozók néhány órán belül elfogták azt a 16 éves helybeli fiút, aki egy gépkocsit vitt el Mindszenten - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető augusztus 1-jén reggel a város szélén figyelt fel egy személyautóra, amiben benne volt az indítókulcs. A fiatalkorú fiú beült az Opelbe és elhajtott azzal, majd néhány utcányira leparkolta azt, és a slusszkulccsal együtt távozott a helyszínről. A rendőrök néhány órán belül elfogták a gyanúsítottat, akit előállítottak a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. A nyomozók kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.