Közélet

Tápai Péter: Ahhoz, hogy meg tudjuk mondani jó-e a tojásrántotta, nem kell tudni tojást tojni

Tápai Péter: Ahhoz, hogy meg tudjuk mondani jó-e a tojásrántotta, nem kell tudni tojást tojni

2019. augusztus 7., szerda
Tápai Péter: Ahhoz, hogy meg tudjuk mondani jó-e a tojásrántotta, nem kell tudni tojást tojni

Amint látjuk, a városháza és a közpénzből üzemeltetett pártportállá silányított szeged.hu újságírójának, Szabó C. Szilárdnak igencsak zavarja a nyugalmát, ha valaki rámutat az igazságra- írja közleményében Tápai Péter, a szegedi Fidesz alelnöke.

Számukra nem az a lényeg, hogy hány szegedi polgárt zavar a csatornaberuházás körüli embertelen rombolás valamint a közpénzek értelmetlen elherdálása. Szabó C. inkább kritikán aluli stílusban közöl a gazdái védelmét szolgáló cikkeket. Hogy mi motiválhatja őt, nem tudjuk- írja a politikus. "Az azonban jól látszik az írásból, hogy semmiféle szakértővel nem tárgyaltak, még arra is lusták voltak, hogy a helyszínre elfáradjanak és meggyőződjenek a valóságról. Persze a szerkesztőségből hamarabb el lehet jutni a városházára a dicséretért."- jelentette ki Tápai Péter.

Nos, kedves Szegediek mi megtettük azt, ami a szegedi lakosok tájékoztatására létrehozott portálnak lenne a feladata. Elmentünk és lefotóztuk a tényeket, ezeket most közre adjuk.

Széles utca zárt csatorna.

Szűk utca nyílt csatorna.

Balesetveszélyes kivitelezés (A járda belefut a csatornába. Mi lesz, ha este egy babakocsis anyuka elesik?)

A súlykorlátozást figyelmen kívül hagyták

Rongálás a súlykorlátozással ellátott utcákban.

Nem szegeden készült - nyílt szelvényű folyóka helyes kivitelezése

Végezetül Szabó C. Szilárd szíves figyelmébe ajánljuk: „Ahhoz, hogy meg tudjuk mondani jó-e a tojásrántotta, nem kell tudni tojást tojni!”- zárja a közleményét Tápai Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.