Közélet

Szemétlerakóvá és gaztengerré vált a buszmegálló

Szemétlerakóvá és gaztengerré vált a buszmegálló

2019. augusztus 5., hétfő
Szemétlerakóvá és gaztengerré vált a buszmegálló

Ellepte a szemét a Katona József utca egyik buszmegállóját, az undorító látványt csak tetézi a gaztenger, amely lassan már a menetrendi tájékoztató táblát is eltakarja. Sajnos nem egyedi eset, hogy Szegeden rendezetlen buszmegállókkal találkozunk.

Szemét szemét hátán egy szegedi buszmegállóban. A szegedma.hu birtokába került felvételek a Katona József utca 55. szám alatti buszmegállóban készültek hétfőn reggel. Látható, hogy a kuka mellett egy halom hulladék terül el. Azt nem lehet tudni, hogy valaki a kukát borította-e ki vagy csak odaöntötte mellé a szemetet.

A hulladékok között sok más mellett még egy fehér színű orvosi köpeny is megtalálható:

A buszmegállót nemcsak a szemét csúfítja, hanem az is, hogy rendkívül rendezetlen a környezete. A gaz már lassan térdig ér:

A gyomnövények olyan mértékben vették át a hatalmat a buszmegállóban, hogy lassan már a menetrendi tájékoztató táblát is eltakarja:

Sajnos nem egyedi eset, hogy rendezetlen buszmegállókkal találkozunk Szegeden: egy hónapja meglehetősen

egyedi fazont szabtak

a munkások egy Gólya utcai várakozóhelynek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.