Közélet

Megkapták jogosítványukat a SuliMoped program résztvevői Szegeden

Megkapták jogosítványukat a SuliMoped program résztvevői Szegeden

2019. augusztus 19., hétfő
Megkapták jogosítványukat a SuliMoped program résztvevői Szegeden

Sikeresen levizsgáztak, majd átvették első vezetői engedélyüket a SuliMoped program motorosai. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottságának (CSMRFK MBB) szervezésében és az egyik autósiskola közreműködésével több mint harminc fiatal vehette át kismotorra szóló jogosítványát Szegeden.

A program sikeres teljesítésével kapcsolatos eseményen augusztus 15-én Vad Róbert rendőr őrnagy, a CSMRFK MBB titkára elmondta: a gyermekek védelme és a biztonságos közlekedésre nevelő munkában való aktív részvétel évtizedek óta az egyik legkiemeltebb feladatuk. Az Országos Rendőr-főkapitányság - Országos Baleset-megelőzési Bizottsága szakmai és anyagi támogatásával, a CSMRFK MBB szervezésében 2018 novemberétől Csongrád megyében is elindult a program. Ennek során a megyéből 32 nyolcadik és kilencedik osztályos gyermeknek nyílt lehetősége elektronikus oktatási módszerrel (e-learning), térítésmentesen AM kategóriás képzésben és vizsgán részt venni, amely a napokban sikeresen lezárult. A gyermekek első vezetői engedélyüket a képzést végrehajtó stratégiai partnertől az ATI Császárné Kft.-től vehették át.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.