Írjon nekünk

Közlekedés

Így változik a közlekedés Szegeden a hosszú hétvégén

/var/www/szegedma.hu/web/stab/rothbalazs.jpg

Megjelent:

Az augusztus 20-i ünnepnap miatt változik a helyi és a helyközi autóbuszok közlekedési rendje. A megnövekvő forgalom miatt a jegyeket érdemes elővételben, illetve a sorban állás elkerülése érdekében online megvásárolni.

Augusztus 16-án, pénteken a hét utolsó tanítási szünetes munkanapjának, 17-én, szombaton a szabadnapnak, 18-án, vasárnap a munkaszüneti napnak megfelelően indulnak a járatok. Augusztus 19-én, hétfőn a szabadnapnak, 20-án kedden a munkaszüneti napnak megfelelően közlekednek a helyközi (távolsági) autóbuszok.

Szegeden a helyi közforgalmú autóbusz-közlekedésében a helyi autóbuszjáratok az országos menetrendi naptárnak megfelelően közlekednek, kivéve augusztus 19-én (hétfőn), amely napon az autóbuszjáratok a munkaszüneti napokra meghirdetett menetrend alapján közlekednek.

Szegeden az Auchan Áruház augusztus 20-án (kedden) zárva tart, emiatt augusztus 20-án (kedden) a 72-es jelzésű autóbuszvonal járatai a „Munkaszüneti napokon (Auchan zárva)” naptípus szerint közlekednek.

Szegeden augusztus 9-én (pénteken) az adott napra meghirdetett járatokon felül a „Mars tér (üzletsor)” megállóhelyről 12:25 és 12:55 órakor, valamint a „Repülőtér” megállóhelyről 12:40 és 13:10 órakor induló 64-es jelzésű autóbuszok is közlekednek, a „Mars tér (üzletsor)” megállóhelyről 13:25 órakor induló 64-es jelzésű autóbuszjárat a „Krematórium” végállomás helyett a „Repülőtérig” közlekedik, a „Krematórium” megállóhelyről 13:40 órakor meghirdetett 64-es jelzésű autóbuszjárat pedig a „Repülőtér” megállóhelyről indul. A 90-es jelzésű autóbuszvonalon az adott napra meghirdetett járatokon felül a Személypályaudvarról 23:50 órakor induló autóbuszjárat is közlekedik.

Szegeden – a helyi menetrendi naptárnak megfelelően – a 91E, 92E, 93E és 94E jelzésű éjszakai autóbuszjáratok augusztus 15-én (csütörtökön) a hetek utolsó előtti munkanapjára, augusztus 16-án (pénteken) a hetek utolsó munkanapjára, augusztus 17-én (szombaton) a szabadnapokra, augusztus 18-án (vasárnap) a munkaszüneti napokra, augusztus 19-én (hétfőn) munkaszüneti napokra, augusztus 20-án (kedden) a munkaszüneti napokra meghirdetett menetrend szerint közlekednek.

Kommentek

Tovább olvasom

Baleset

Árokba csapódott egy autó Mórahalom és Domaszék között

/var/www/szegedma.hu/web/stab/rothbalazs.jpg

Megjelent:

Szerző:

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Tovább olvasom

Közlekedés

Megkapták jogosítványukat a SuliMoped program résztvevői Szegeden

/var/www/szegedma.hu/web/stab/rothbalazs.jpg

Megjelent:

Szerző:

Több mint harminc fiatal vehette át kismotorra szóló vezetői engedélyét.

Tovább olvasom

Közlekedés

Félárú vasúti kedvezményt adnak a szegedi kajak-kenu-világbajnokságra

/var/www/szegedma.hu/web/stab/rothbalazs.jpg

Megjelent:

Szerző:

A MÁV és a GYSEV jóvoltából.

Tovább olvasom

Aktuál