Hírzóna

Így változik a közlekedés Szegeden a hosszú hétvégén

Így változik a közlekedés Szegeden a hosszú hétvégén

2019. augusztus 14., szerda
Így változik a közlekedés Szegeden a hosszú hétvégén

Az augusztus 20-i ünnepnap miatt változik a helyi és a helyközi autóbuszok közlekedési rendje. A megnövekvő forgalom miatt a jegyeket érdemes elővételben, illetve a sorban állás elkerülése érdekében online megvásárolni.

Augusztus 16-án, pénteken a hét utolsó tanítási szünetes munkanapjának, 17-én, szombaton a szabadnapnak, 18-án, vasárnap a munkaszüneti napnak megfelelően indulnak a járatok. Augusztus 19-én, hétfőn a szabadnapnak, 20-án kedden a munkaszüneti napnak megfelelően közlekednek a helyközi (távolsági) autóbuszok. Szegeden a helyi közforgalmú autóbusz-közlekedésében a helyi autóbuszjáratok az országos menetrendi naptárnak megfelelően közlekednek, kivéve augusztus 19-én (hétfőn), amely napon az autóbuszjáratok a munkaszüneti napokra meghirdetett menetrend alapján közlekednek. Szegeden az Auchan Áruház augusztus 20-án (kedden) zárva tart, emiatt augusztus 20-án (kedden) a 72-es jelzésű autóbuszvonal járatai a „Munkaszüneti napokon (Auchan zárva)” naptípus szerint közlekednek. Szegeden augusztus 9-én (pénteken) az adott napra meghirdetett járatokon felül a „Mars tér (üzletsor)” megállóhelyről 12:25 és 12:55 órakor, valamint a „Repülőtér” megállóhelyről 12:40 és 13:10 órakor induló 64-es jelzésű autóbuszok is közlekednek, a „Mars tér (üzletsor)” megállóhelyről 13:25 órakor induló 64-es jelzésű autóbuszjárat a „Krematórium” végállomás helyett a „Repülőtérig” közlekedik, a „Krematórium” megállóhelyről 13:40 órakor meghirdetett 64-es jelzésű autóbuszjárat pedig a „Repülőtér” megállóhelyről indul. A 90-es jelzésű autóbuszvonalon az adott napra meghirdetett járatokon felül a Személypályaudvarról 23:50 órakor induló autóbuszjárat is közlekedik. Szegeden – a helyi menetrendi naptárnak megfelelően – a 91E, 92E, 93E és 94E jelzésű éjszakai autóbuszjáratokaugusztus 15-én (csütörtökön) a hetek utolsó előtti munkanapjára, augusztus 16-án (pénteken) a hetek utolsó munkanapjára, augusztus 17-én (szombaton) a szabadnapokra, augusztus 18-án (vasárnap) a munkaszüneti napokra, augusztus 19-én (hétfőn) munkaszüneti napokra, augusztus 20-án (kedden) a munkaszüneti napokra meghirdetett menetrend szerint közlekednek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.