Hírzóna

Idős asszonyt fosztott ki egy makói nő

Idős asszonyt fosztott ki egy makói nő

2019. augusztus 28., szerda
Idős asszonyt fosztott ki egy makói nő

Egy idős asszonytól készpénzt, illetve arany ékszereket vitt el egy helybeli nő Makón. Kifosztás miatt kell felelnie - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerinta 43 éves nő augusztus 21-én délelőtt ment be későbbi áldozata ingatlanába. Nem először járt arra, pár nappal korábban már megszólította az ott lakó idős asszonyt. A nyitott kapun keresztül bejutott az udvarra, ahol körbenézett és látta, hogy a sértett éppen egy melléképületben pakol. A feltételezett elkövető ezt kihasználva beosont a házba, és a hálószobában lévő szekrényből arany ékszereket, valamint több mint félmillió forint készpénzt vett ki. Távozás közben azonban az idős sértett meglátta és kérdőre akarta vonni őt, mire elszaladt. A sértett ezt követően értesítette a rendőrséget. A makói rendőrök rövid időn belül azonosították, majd gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt, aki részletes beismerő vallomást tett. Ellene kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.