Sport

Hivatalos: kizárták a Balmazújvárost az NB II-ből

Hivatalos: kizárták a Balmazújvárost az NB II-ből

2019. augusztus 29., csütörtök
Hivatalos: kizárták a Balmazújvárost az NB II-ből

Elutasította a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő labdarúgócsapatának felülvizsgálati kérelmét az MLSZ, így a balmazújvárosiak nem folytathatják szereplésüket a másodosztályban - derül ki a klub hivatalos közleményéből.

"A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő teljes stábja azon dolgozott hetek óta, hogy legyen futball Balmazújvároson. A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége azonban nem fogadta el a felülvizsgálati kérelmünket, ami azt jelenti, hogy csapatunkat kizárták a Merkantil Bank Liga NB II férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságból" - olvasható a klub honlapján. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia a bajnokság második fordulójában játszott a kizárás sorsára jutó együttessel. A mérkőzést Gajdos duplájának köszönhetően a kék-feketék nyerték 2-1-re. (Kiemelt kép: Balmazfoci)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.