Hírzóna

Felsült a makói telefonrabló, a sértett nem hagyta magát

Felsült a makói telefonrabló, a sértett nem hagyta magát

2019. augusztus 5., hétfő
Felsült a makói telefonrabló, a sértett nem hagyta magát

A szegedi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát egy makói férfival szemben, aki előbb eltulajdonított egy mobiltelefont a Tisza-parti városban, majd meg is ütötte annak tulajdonosát, amikor az kérdőre vonta őt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A gyanúsított június 1-jén nem sokkal 6 óra előtt Szeged belvárosában találkozott a sértettel, akinek a nadrágzsebéből kivette a mobiltelefonját, és azt a saját ruházatába rejtette. Amikor a tulajdonos megpróbálta visszaszerezni a telefont, a terhelt többször megütötte, hogy megakadályozza ebben. A sértett a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta támadóját, akit a járőrök előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. Ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették a 30 éves férfit, és az illetékes bíróság 2019. június 3-án elrendelte letartóztatását. A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.