Hírzóna

Díjmentesen utazhatnak az alsó tagozatos diákok

Díjmentesen utazhatnak az alsó tagozatos diákok

2019. augusztus 8., csütörtök
Díjmentesen utazhatnak az alsó tagozatos diákok

Díjmentesen utazhatnak és megismerhetik az országot az alsó tagozatos diákok a Magyar Turisztikai Ügynökség Hol vagy, Kajla? nevű programja keretében - mondta az ügynökség marketing és értékesítési vezérigazgató-helyettese csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Németh Anna hozzátette: a program célja, hogy az alsós diákok bejárják az országot, megismerve a magyar természeti, épített és kulturális kincseket. Mint mondta, a turisztikai ügynökség kifejlesztett egy, a programmal azonos nevű applikációt, amely képekkel és videókkal segíti a helyszínek könnyebb megismerését. A programot támogató Máv-Start Zrt. szolgáltatásfejlesztési és értékesítési vezérigazgató-helyettese, Kormányos László tudatta: június óta több mint négyezer különböző útvonalon, 72 ezer alkalommal utaztak ingyenesen alsó tagozatos diákok a Hol vagy, Kajla? nevű program keretében. (MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.