Hírzóna

Bicajt és mopedet lopott egy szegedi tolvaj

Bicajt és mopedet lopott egy szegedi tolvaj

2019. augusztus 29., csütörtök
Bicajt és mopedet lopott egy szegedi tolvaj

A szegedi rendőrök őrizetbe vettek egy 43 éves helybeli férfit, aki egy kerékpárt, majd egy mopedet tulajdonított el múlt héten a Tisza-parti városban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A gyanú szerint a feltételezett elkövető augusztus 19-én délelőtt bement egy szegedi társasház udvarára, majd az ott letámasztott kerékpárról levágta a zárat és eltekert a biciklivel. Pár órával később a belvárosban járt, ahol felfigyelt egy utcán parkoló kismotorra. Odalépett, és miután eltörte a robogó kormányzárát, hazatolta azt. Az eltulajdonított kétkerekűeket később értékesíteni próbálta. A nyomozók a bejelentéseket követően néhány napon belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. Kihallgatása során a férfi beismerő vallomást tett, és további három lopás elkövetését is elismerte. Ellene üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök kihallgatását követően őrizetbe vették a gyanúsítottat és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.