Meteor

Az utolsó nyári hétvégén is kánikula lesz

Az utolsó nyári hétvégén is kánikula lesz

2019. augusztus 29., csütörtök
Az utolsó nyári hétvégén is kánikula lesz

Az utolsó nyári hétvégén is sok lesz a napsütés, kánikulával, néhol 35 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken

a sok napsütés mellett a délutáni, esti órákban elszórtan kialakulhatnak záporok, zivatarok, nagyobb eséllyel az Alföldön, az északi hegyekben és északnyugaton. Zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A leghidegebb órákban általában 16-21 fok lesz, de a szélvédett völgyekben ennél kissé hidegebb, a városokban, magasabb helyeken és a Balaton partján kissé melegebb lesz a hajnal. Napközben 28-35 fok lesz, az Alpokalján van esély 30 fok alatti értékekre.

Szombaton

is napos időre lehet számítani. Elvétve fordulhat elő zápor, zivatar. Zivatar környezetében viharos széllökés is lehet. A minimumhőmérséklet 14-21, a maximumhőmérséklet 29-34 fok között várható.

Vasárnap

, szeptember elsején is nagyrészt derült vagy gyengén felhős lesz az idő. Csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet 14-20, a legmagasabb hőmérséklet 29-34 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

(MTI)

https://www.youtube.com/watch?v=FemQ4Wl-QqI  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.