Meteor

A nyár utolsó napjaiban is meleg marad az idő

A nyár utolsó napjaiban is meleg marad az idő

2019. augusztus 25., vasárnap
A nyár utolsó napjaiban is meleg marad az idő

Augusztus utolsó napjaiban is marad a nyárias meleg, 30 Celsius-fok körüli maximumokkal. Továbbra is sok lesz a napsütés, helyenként lehetnek záporok, zivatarok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Hétfőn és kedden a többórás napsütés mellett szórványosan várható zápor, zivatar. Hétfőn a leghidegebb órákban 15-22, kedden 15-21 fok lesz. Mindkét nap napközben 28-34 fokig melegszik a levegő. Szerdán, csütörtökön és pénteken is napos idő lesz. Néhol fordulhat elő zápor, zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet szerdán 14-21, csütörtökön és pénteken 14-20 fok között alakul. A nappali maximumok szerdán 29-34, csütörtökön 30-35, pénteken 28-34 fok között alakulnak. Szombaton és vasárnap is több órára kisüt a nap. Helyenként alakulhat ki zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet mindkét nap 14-20 fok között valószínű. A maximumok 27-32 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben. MTI  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.