Közélet

Ujhelyi István beleszállt az Európai Bizottság frissen megválasztott elnökébe

Ujhelyi István beleszállt az Európai Bizottság frissen megválasztott elnökébe

2019. július 20., szombat
Ujhelyi István beleszállt az Európai Bizottság frissen megválasztott elnökébe

Az MSZP bukott kampányfőnöke és egyetlen EP-képviselője Facebook-bejegyzésében beleszállt Ursula von der Leyenbe, aki szerinte narancsszemüveget hord és nyilván Orbán zsebében van - írja a Pesti Srácok.

A lap cikke szerint a politikus terjedelmes posztjában nem kíméli az Európai Bizottság újonnan megválasztott elnökét, aki szerinte most kimutatta a foga fehérjét, és elárulja az Európai Egyesült Államok vízióját (Gyurcsány Ferenc csettinthet). Ujhelyi az egész európai elit nevében előre megvonta a bizalmat von der Leyen-től, követve azt az ostoba politikát, melyet itthon folytat, hiszen egy 6 százalékos párt képviselőjeként próbál a többség nevében beszélni. Ujhelyi elvtársnak szólni kellene, hogy azok az idők már lejártak, amikor a kommunista kisebbség kormányzott a “nép nevében”. Ujhelyi és az MSZP egyébként azt is eldönthetné, hogy akkor most Orbán a perifériára került Európában és senki sem hallgat rá, vagy az Európai Bizottság elnöke is az ő kottájából játszik. Erre talán kíváncsi lenne az a pár százalék választópolgár is, aki még a szocialistákban látja a megváltást. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.