Közélet

Tovább fejlesztik a sándorfalvi strandot

Tovább fejlesztik a sándorfalvi strandot

2019. július 25., csütörtök
Tovább fejlesztik a sándorfalvi strandot

Miközben számos vendég az ország más részéről vagy akár külföldről érkezik a Nádastó Szabadidőközpontba, sok Csongrád megyei még mindig nem tud a sándorfalvi strandról. A 9 éve nyitott komplexum folyamatosan fejlődik, hamarosan 148 millió forintból pedig tovább modernizálják - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerinta messziről jött vendég nem ritka a szabadidőközpontban. Az üzemeltető SÖV Kft. ügyve­zető igazgatója, Deák Sándor adatai szerint a vendégek mind­­össze 10 százaléka helyi la­­kos, többségük szegedi, rajtuk kívül viszont szép számmal érkeznek ide a megye minden területéről, sőt akár külföldről is. – Évente közel 45 ezer strandolónk van a 10 hetes szezon ideje alatt. Sajnos ki vagyunk té­­ve az időjárás viszontagságainak, ezért próbáljuk fejlesztésekkel megnyújtani azt az időszakot, amíg megéri kilátogatni hozzánk. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Frank Yvette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.