Meteor

Nyáriasan meleg idő lesz hétvégén

Nyáriasan meleg idő lesz hétvégén

2019. július 5., péntek
Nyáriasan meleg idő lesz hétvégén

A hétvégén is nyáriasan meleg lesz, 30 fok körüli maximumokkal, sok napsütéssel. Vasárnap viszont többfelé várhatók záporok, zivatarok is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Szombaton

napos idő várható, csapadék nem valószínű. A légmozgás többfelé élénk, északon helyenként erős lesz. A minimumhőmérséklet 13-19, a maximumhőmérséklet 29-34 fok között várható.

Vasárnap

a napsütés mellett több helyen alakul ki zápor, zivatar. A legtöbb csapadék délnyugaton valószínű. Eleinte többnyire mérsékelt marad a légmozgás, majd megélénkül, helyenként megerősödik a szél is. Zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A leghidegebb órákban 15-21 fok lesz. Napközben 25-32 fokig melegszik a levegő, délkeleten lesz a legmelegebb, nyugaton a hűvösebb - olvasható az előrejelzésben. https://www.youtube.com/watch?v=YZ6F09jYISY  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.