Hírzóna

Munkagépeket rongált meg egy ismeretlen férfi Pusztaszeren - videó!

Munkagépeket rongált meg egy ismeretlen férfi Pusztaszeren - videó!

2019. július 1., hétfő
Munkagépeket rongált meg egy ismeretlen férfi Pusztaszeren - videó!

A Csongrád megyei rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy személy azonosításában, aki munkagépeket rongált meg egy pusztaszeri telepen.

A Kisteleki Rendőrkapitányság rongálás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető február 19-én éjjel, valamint április 15-én éjjel bement a Pusztaszer Árpád major területén lévő telephelyre és az ott parkoló munkagépeket megrongálta. A biztonsági kamera felvételt készített a gyanúsítottról. https://www.youtube.com/watch?v=IifCQ7ApEk8 A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kisteleki Rendőrkapitányságon (6760 Kistelek, Petőfi utca 2.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-598-130-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanúzöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.