Hírzóna

Munkaadójától lopott egymilliót egy szegedi férfi

Munkaadójától lopott egymilliót egy szegedi férfi

2019. július 24., szerda
Munkaadójától lopott egymilliót egy szegedi férfi

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki készpénzt vitt el egy helybeli cég telephelyéről. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A gyanú szerint a 24 éves férfi április 12-én este ment be a telepre, ahol betörte a raktárépület ablakát, majd bemászott. Tudta hol tárolják a napi bevételt, mivel már egy ideje a cégnél dolgozott. Több mint egymillió forinttal távozott. A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető kilétét, majd a férfit kihallgatták, melynek során elismerte a cselekmény elkövetését. Ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.