Szórakozás

Morajlás ifjúsági fesztivált rendeznek Bordányban

Morajlás ifjúsági fesztivált rendeznek Bordányban

2019. július 3., szerda
Morajlás ifjúsági fesztivált rendeznek Bordányban

Idén is megrendezik Bordányban a Morajlás Ifjúsági Fesztivált július 6-án, szombaton a faluház parkjában.

A Bordányi Gyermek- és ifjúsági Önkormányzat által szervezett rendezvényfénypontja Puskás Peti és együttese, a The Biebers lesz, emellett a látogatók megismerkedhetnek a helyi és környező települések produkcióival. Újdonságként Lukács Gergely slampoetry műsorát is meghallgathatják.

A jó hangulatot a Rézhúros Banda és az Üllési Fonó Néptáncegyüttes alapozza majd meg. A Kjartan and the Hét Hat Club koncertje zárja az estét a Park téri szabadtéri színpadon.

Mindezek előtt már délután helyi és kistérségi fellépőké lesz a színpad. Zákányszéki és szatymazi táncosok mutatkoznak be, valamint a MusicBangers gitartrio slágerek feldolgozásaival áll színpadra.

A helyszínen az egész programsorozat alatt lehetőség lesz az algyői ifjúsági önkormányzat által berendezett vízipipa sarokba beülni. Érdekesség, hogy egy támogatónak köszönhetően fesztiválsminkek készülnek egész délután.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.