Közélet

Márki-Zay Péternek nincs esélye

Márki-Zay Péternek nincs esélye

2019. július 9., kedd
Márki-Zay Péternek nincs esélye

Úgy tűnik, hogy 2019 nyarára a saját politikai identitását megpróbálta átalakítani Márki-Zay Péter, de ezzel nem nőtt, hanem csökkent az újraválasztásának az esélye - mondta a Délmagyarországnak Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet alapítója.

Eltaktikázta magát, és Vona Gábor útjára tévedt Márki-Zay Péter. Ugyanis Vona Gábor jobbikosból baloldalivá próbált válni a siker érdekében, azonban ez a kísérlet teljes kudarccal végződött. Hasonló történt Márki-Zay Péterrel is – mondta a Délmagyarországnak Mráz Ágoston Sámuel. A Nézőpont Intézet alapítója emlékeztetett, hogy a vásárhelyi polgármester is a Jobbik támogatásával tudott győzni, azóta viszont lépésről lépésre próbál baloldali politikussá válni, illetve a baloldallal együttműködni. Ez azonban egyelőre nem tűnik sikeresnek, mert a baloldali választók úgy gondolják, hogy baloldali politikusból tudnak jobbat is. A másodvonalból érkezett baloldali politikusnál jobb az eredeti – fogalmazott Mráz Ágoston Sámuel. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.