Közélet

Márki-Zay szerint a vásárhelyi kórház jobban működött a Gyurcsány-korszakban

Márki-Zay szerint a vásárhelyi kórház jobban működött a Gyurcsány-korszakban

2019. július 20., szombat
Márki-Zay szerint a vásárhelyi kórház jobban működött a Gyurcsány-korszakban

A vásárhelyi polgármester újabban a történelmet is átírja: egy rádióinterjúban azt állította, a Fidesz-kormány alatt leépült a vásárhelyi kórház, az intézménynek a Gyurcsány-kormány alatt is jobb volt - írja a Vásárhely24.

A lap cikke szerint ezúttal a vásárhelyi kórház és a város múltját írta újra Márki-Zay Péter a támogatói által működtetett rádióban. A polgármester többek között visszaemlékezett a vásárhelyi kórház melletti tüntetésre. (2007. február 18-án 15 000 ember tüntetett a hódmezővásárhelyi kórház ágyszámainak tervezett csökkentése és a Gyurcsány-kormány intézkedései ellen – a szerk.) Márki-Zay Péter ezzel kapcsolatban kijelentette a tüntetés sikertelen volt. Úgy fogalmazott, nemcsak hogy megtörtént ez (kórházi ágyak, osztályok bezárása, leépítése), hanem a Fidesz-kormány nem állította vissza azokat, azóta is egyre kevesebb osztály működik Vásárhelyen. Azt is kijelentette, a Fidesz-kormány 9 éve alatt nem hogy nem javult, de talán még a Gyurcsány-kormány alatt is jobb volt. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.