Hírzóna

Lakodalomban lopott egy szentesi tolvaj

Lakodalomban lopott egy szentesi tolvaj

2019. július 26., péntek
Lakodalomban lopott egy szentesi tolvaj

A rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki előbb egy lakodalomból lopott különböző használati tárgyakat, majd egy notebookot tulajdonított el Szentesen. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A gyanúsított június 1-jén éjszaka megjelent a belvárosban tartott lakodalom helyszínén, majd amikor senki nem figyelte, bement a különterembe. Az ott elhelyezett női táskából két üveg parfümöt, egy ezüstkarkötőt, egy esernyőt, valamint egy slusszkulcsot tulajdonított el. A kulccsal kinyitotta az épület előtt parkoló személygépkocsit, amelynek kesztyűtartójából elvette az ott tárolt zsebkést, majd az autó indítókulcsát visszatette a táskába. Két hét múlva egy, az utcán letámasztott bicikli kosarából vitt el egy őrizetlenül hagyott táskát, a benne lévő notebookkal és iratokkal együtt. A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit előállítottak a Szentesi Rendőrkapitányságra. A 25 éves férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatásán beismerő vallomást tett.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.